Marketing X Business

Idealan poklon za rođendane i godišnjice: Luksuzni spa paket za dvoje sa besplatnim smještajem u Sarajevu 

Marx.ba

(Izvor: Amman Spa & Hammam)

Žudite za romantičnim bijegom u dvoje? Amman Spa & Hammam ima luksuzni spa paket sa besplatnim smještajem u Sarajevu. 

Vrhunac ovog paketa su četiri sata čistog užitka za dvoje. Vi i vaš partner ćete se počastiti nizom spa usluga koje će vam pružiti osjećaj razmaženosti i osvježenja. Paket uključuje 60-minutni turski hamam, gdje se možete opustiti i očistiti svoje tijelo u tradicionalnom turskom stilu. Nakon toga slijedi 60-minutna masaža uljem po vašem izboru, koja vam omogućava da se prepustite vrhunskom iskustvu opuštanja.

Osim ovih tretmana, imat ćete pristup i sauni, gdje možete istopiti sav svoj stres. Također možete birati između ultrazvučnog tretmana lica ili spa pedikira, osiguravajući da napustite spa osjećaj i izgledate najbolje.

(Izvor: Amman Spa & Hammam)

Jedna od jedinstvenih karakteristika ovog paketa je besplatan smještaj u Sarajevu. Vi i vaš partner ćete boraviti u obližnjem apartmanu koji će biti dodatno dekorisan za Vaše iznenađenje voljenoj osobi. Zamislite da uđete u sobu ukrašenu laticama ruža na krevetu, a čekaju vas šampanjac i manja zakuska. 

U Amman Spa & Hammamu ne možete očekivati ništa osim najboljeg. Spa usluge se pružaju isključivo u spa centru, osiguravajući privatno i intimno iskustvo. Ne morate da brinete o tome da li ćete nešto poneti sa sobom, jer spa centar nudi peškire, kozmetiku, ogrtače, veš za jednokratnu upotrebu i sve ostalo što vam može zatrebati tokom posjete.

Smješten u srcu Starog grada Sarajeva, Baščaršija, Amman Spa & Hammam je lako dostupan i nudi spokojno i mirno okruženje. Spa centar se prostire na tri prostrana sprata i nudi niz usluga uključujući masaže, saunu, turski hamam i kozmetičke usluge. Bilo da želite da opustite mišiće, detoksifikujete tijelo ili njegujete kožu, spa centar ima ponešto za svakoga.

(Izvor: Amman Spa & Hammam)

Ono što Amman Spa & Hammam izdvaja od ostalih spa centara je tim profesionalnih terapeuta za masažu. Svi terapeuti u Amman Spa imaju fakultetsku diplomu i visoko su obučeni u svom zanatu. Standardi usluga i pristup klijentima u ovom spa su na profesionalnom nivou, te će obezbijediti da se osjećate kao da se privremeno otputovali u neki sasvim čarobni svijet. Osim toga, Amman Spa karakterište i zanimljiv orijentalni interijer i atmosfera, te posvećenost svakom detalju poput udobnosti i širini kreveta za masažu, privatnosti za goste, kvaliteti proizvoda koji se koriste i bespijekornoj higijeni. 

(Izvor: Amman Spa & Hammam)

Pa zašto čekati? Počastite sebe i svog partnera luksuznim spa paketom u Amman Spa & Hammamu i provedite romantičnu noć u Sarajevu. Više o ovom paketu saznajte ovdje.

(Izvor: Amman Spa & Hammam)