Marketing X Business

Nove informacije: Kako će izgledati Samsung Galaxy A06

(Foto: OnLeaks)

U proteklo vrijeme saznali smo mnogo detalja o Samsung Galaxy A06 telefonu. Tako je ovaj telefon dobio nekoliko certifikata, a u najnovijem izvještaju koji stiže od strane leakera OnLeaksa, otkriveno je kako će izgledati ovaj telefon.

OnLeaks je u saradnji sa Giznextom kreirao rendere Galaxy A06 telefona, a oni nam otkrivaju da će telefon imati prepoznatljiv dizajn Samsungovih Galaxy A telefona predstavljenih u prethodnih par godina. Čini se da Galaxy A06 ima nešto „kutijastiji“ dizajn u odnosu na svog prethodnika.

U izvještaju se prenosi da su dimenzije telefona 167,3 mm x 77,9 mm x 8,0 mm. Prednju stranu čini ravni ekran, dok su na zadnjoj strani dva senzora kamere.

Renderi nam otkrivaju i to da će telefon imati 3.5 mm priključak za slušalice, kao i skener otiska prsta na desnoj bočnoj strani.

Kada je riječ o specifikacijama ovog pametnog telefona, ranije je otkriveno da će on biti opremljen MediaTek Helio G85 čipom, koji pokreće i prethodnika. Ovaj će čip kod Samsung Galaxy A06 biti uparen sa 6 GB radne memorije (RAM-a), a iz kutije će uređaj biti isporučen sa Samsungovim One UI 6, koji je baziran na Androidu 14, a sve to je otkriveno na Geekbenchu.

Telefon je certifikovan i od strane FCC-a, gdje je otkriveno da ima bateriju kapaciteta 4855 mAh, što je zapravo tipična vrijednost od 5000 mAh. Radi se o bateriji istog kapaciteta koju ima njegov prethodnik, Samsung Galaxy A05. Međutim, otkriveno je da bi brzina punjenja mogla biti 15 W, što je nazadovanje u odnosu na Galaxy A05, koji podržava brzo punjenje od 25 W, piše Bajtbox.