Marketing X Business

Prilika za posao: Emirates i u Sarajevu održava Open Day na kojem traži kabinsko osoblje

N. D.

(Izvor: Emirates)

Aviokompanija Emirates potražit će svoje nove uposlenike i u regiji, a između ostalog i u Sarajevu.

– Putujemo širom svijeta kako bismo pronašli najbolje kandidate za naš tim kabinskog osoblja. Uđite u bilo koji od naših otvorenih dana koji se održavaju širom svijeta. Ne morate podnijeti svoju prijavu prije nego što prisustvujete. Kandidatima se savjetuje da pročitaju uslove i dođu na mjesto Open Day do početka vremena za prijavu, poruka je iz kompanije koja je objavljena na njihovom web siteu.

Inače, radi se o tome da Emirates Airlines u januaru i februaru organizuje događaje za zapošljavanje kabinskog osoblja. U našem regionu, lokacije za Open Day će biti u više gradova. Na popisu je i Sarajevo u kojem će se događaj održati dva puta. Kako je objavljeno, Open Day će se u glavnom gradu BiH održavati u Hotelu Novotel Bristol 15. i 22. februara, oba puta u 9 sati.

Kako je objavljeno, zainteresiranima je dovoljno da ponesu CV i forografiju, a dress code je podrobno objašnjen na portalu Emiratesa.

U regiji Open Day kreće iz Tirane, gdje će biti 04. februara. U Skoplju je događaj planiran za 9. februar, a 22. narednog mjeseca u Podgorici. Ljubljana će Open Day Emiratesa ugostiti 23. februara, a Zagreb 26. februara ove godine.

Zanimljivo, Sarajevo će biti jedini grad u regiji u kojem će se Open Day održati u dva termina.

Povezani članci