Marketing X Business

Rođendan Frizerland poslovnice u Sarajevu: Sniženje od 20% na sve proizvode!

Marx.ba

(Foto: Frizerland)

Frizerland poslovnica u Sarajevu, smještena u Importanne centru, slavi svoju četvrtu godišnjicu od otvorenja u Importanne centru.

Ova omiljena destinacija za beauty profesionalce, kao i sve ljubitelje profesionalnih proizvoda za njegu kose i kože, obilježava još jednu godinu uspješnog rada, i tom prilikom pripremila je poseban poklon za svoje vjerne kupce.

Od 29. avgusta do 1. septembra 2024., iskoristite rođendansko sniženje od 20% na cijeli asortiman proizvoda u ovoj poslovnici.

Ovo je savršena prilika da obnovite svoje zalihe omiljenih proizvoda ili isprobate nešto novo iz bogate ponude.

Bez obzira tražite li profesionalne šampone, maske, boje za kosu ili stilizirajuće preparate, Frizerland je mjesto gdje ćete pronaći sve što vam je potrebno za njegu i styling kose na najvišem nivou.

Frizerland trgovina u Importanne centru u Sarajevu jedna je od 7 poslovnica kompanije Frizerland, koja svoje maloprodajne trgovine ima još u Vitezu, Zenici, Tuzli, Bihaću, Mostaru, i Banjoj Luci, a firma je ove godine proslavila 23 godine uspješnog poslovanja kao ekskluzivni dostributer brojnih poznatih brendova kao što su: L’Oréal Professionnel, Matrix, Wahl, Panasonic for Professionals, Ardell, K18, Proraso, Olivia Garden, Wet Brush, Alpeda i brojni drugi.

Posjetite Frizerland poslovnicu u Importanne centru od četvrtka do nedelje (čet-sub: 9-21 h, ned: 10-18 h), i iskoristite ovu sjajnu priliku za uštedu – poručuju iz Frizerlanda.