Marketing X Business

Veliki uspjeh: Ugledno priznanje German Design Awards u rukama bh. kompanije

N. D.

(Izvor: Derubis)

Bh. kompanija Derubis Caravans ponovo je došla do jednog prestižnog priznanja. Dobitnici su nagrade German Design Awards u kategoriji „Odličan dizajn proizvoda – putnička vozila“.

– Inspirirani gradnjom jahti, karavani iz serije „Derubis 7“ imaju stabilnu monokok karoseriju, čiji strukturalni dizajn upečatljivo karakterišu dinamično zakrivljene, skulpturalne linije i lukovi. Elegantan dizajn koji nepogrešivo odražava ekskluzivan ambijent, poručili su iz žirija.

U kompaniji iz Viteza ne kriju zadovoljstvo zbog prestižne nagrade koja je stigla u njihove ruke.

– Ova nagrada je testament našem timu koji je neumorno radio sa posvećenošću i inovacijama u stvaranju izuzetnih karavana koji ne samo da izgledaju fantastično već nude i neusporedivo iskustvo vožnje i udobnosti. Zahvaljujemo se German Design Council na ovoj velikoj časti i svima vama koji ste nas podržali na ovom putovanju. Vaša vjera u nas i vaša podrška čine ovaj uspjeh još slađim, poručili su.

Inače, German Design Awards postavlja međunarodne standarde za inovativni razvoj dizajna i konkurentnost na globalnom tržištu. Vrhunski međunarodni žiri izdvaja izuzetna dizajnerska dostignuća, a German Design Awards čini trendove dizajna vidljivim u svim industrijskim sektorima u glamuroznom okruženju. 

Kompanija može učestvovati u konkurenciji za ovu nagradu za dizajn samo ako je njen proizvod već nagrađen nacionalnom ili međunarodnom nagradom za dizajn. Nagrada se dodjeljuje u velikom broju kategorija.

Premium

Pretplati se!

9.99

KM

Premium mjesečna pretplata MARX Marketing X Business, poslovni portal za uspješnog poslovnog čovjeka!

Partneri

Povezani članci