Marketing X Business

Viber dobio opciju koja će mnoge oduševiti

Marx.ba

(Izvor: X)

Aplikacija za direktnu razmjenu poruka Viber dodala je novu opciju organizacije chata pod nazivom Folders koja vam omogućuje kategorizaciju razgovora u više mapa za chat. Njegova matična kompanija, Rakuten, objavila je da je globalno predstavljanje opcije počelo i da će biti dostupna svim korisnicima koji koriste Viber v22.0 (ili noviju) u sljedećih nekoliko mjeseci.

Možete stvoriti do pet različitih mapa za chat, koje će se pojaviti kao ikone u obliku tableta na vrhu zaslona. Možete ih preimenovati prema svojim željama, označiti sve razgovore unutar mape kao pročitane i dodati razgovore jedan na jedan, grupne razgovore, kanale i zajednice u mape za razgovor.

Ne postoji ograničenje broja razgovora koje možete uključiti u mapu. Međutim, možete dodijeliti jedan chat u više mapa.

Važno je napomenuti da će mape za chat biti dostupne korisnicima s više od 10 chatova u aplikaciji. Neće podržavati određene chatove kao što su skriveni chatovi, poruke s Viber Paya, firme i interakcije s korisnicima. Ako nisu vidljive, možete aktivirati mape dodirom na dugme Više na glavnom zaslonu za chat > ​​Upravljanje mapama.

Uz navedeno, Folders nije prva ponuda kompanije u industriji. Opcija je dostupna na Telegramu od 2020. godine, gdje također možete dijeliti svoje mape za chat s drugim korisnicima. Tek treba stići na jednu od najvećih platformi za razmjenu poruka, WhatsApp.

Platforma u vlasništvu Meta trenutno vam omogućuje filtriranje nepročitanih poruka na zaslonu za chat. WhatsApp također testiraopciju koja će vam omogućiti filtriranje grupnih razgovora i poruka od kontakata, piše Bajtbox.

Povezani članci