Marketing X Business

the! award je otvoren!

Marx.ba

(Foto: the!)

Poziv agencijama i korporacijama, nevladinom sektoru i javnim ustanovama na prijavu komunikacijskih projekata provedenih u 2023. godini. Nagrade će biti dodijeljene 7.11. na KOMferenciji. 

Nagrada the! osmišljena je kako bismo nagradili najistaknutije komunikacijske projekte te promovirali cjelokupnu komunikacijsku industriju. Predstavlja priznanje struke za izvrsne projekte u odnosima s javnošću u jugoistočnoj Europi. Nagrada ima za cilj podizanje ugleda struke u javnosti, promicanje izvrsnosti u komunikaciji, kontinuirano preispitivanje i unapređenje načela dobrog poslovanja i temeljnih vrijednosti odnosa s javnošću. Prvobitna ideja i želja bila je mogućnost otvaranja nacionalne nagrade međunarodnom tržištu, davanje prilike svima iz regije da se pohvale svojim najboljim ostvarenjima. 

Prijaviti se mogu kampanje realizirane tijekom 2023. godine, mogu biti lokalne, ali i međudržavne. Krajnji je cilj usmjeriti sve kolege, cijelu struku na izvrsnost.

Natječaj je otvoren do 1. listopada u 18 sati, a najbolje komunikacijske projekte u 9 natjecateljskih kategorija birat će stručni žiri sastavljen od po tri predstavnika država sudionica, odnosno iz Hrvatske, Slovenije, Srbije i Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Sjeverne Makedonije. 

Da bi prijava bila valjana potrebno je do isteka roka (1.10.) ispuniti obrazac, uplatiti kotizaciju te priložiti prezentaciju. 

Pojedine rokove i ostale korisne informacije potražite u uputama za prijavitelje ili nam pišite na: the_award@huoj.hr 

Guidelines for Applicants

Regulations of the Annual the! awards