Marketing X Business

Pet velikih naslova za opuštajući vikend

Š.M.

Image by freepik

Ima li šta bolje od opuštajućeg vikenda uz knjigu i kafu? Udobno mjesto u kući, izvrsni naslovi pravi su raj za oči i dušu. Upravo iz tog razloga, donosimo vam pet odličnih naslova za bijeg od stresa.

“Prije nego što se kafa ohladi”

‘Prije nego što se kafa ohladi’ japanski je hit roman autora Toshikazua Kawaguchija koji govori oo propuštenim prilikama i drugim šansama, te istražuje prastaro pitanje: Što biste promijenili da možete putovati u prošlost, još važnije, koga biste željeli susresti, možda posljednji put? Sigurno vam se bar nekada dogodilo da nakon što neki razgovor završite i prođe sjetite se što ste sve mogli reći te poželite drugu priliku koju niste dobili. Ako jeste, ovo je idealno štivo za vas.

mixer.hr

Snaga osjetljivosti

Naučite kako iskoristiti dar osjetljivosti kako biste podigli svoje samopouzdanje i poboljšali sve vidove vašega života. Ako ste roditelj visokoosjetljiva djeteta, tada je ova knjiga za vas nepresušan izvor korisnih informacija. Snaga osjetljivosti nudi učinkovita rješenja i savjete koji će zauvijek promijeniti vaš život – nabolje!

The year of cozy

A Year of Cozy knjiga je autorice u kojoj Adrianna Adarme nam osim ukusnih recepata donosi knjigu ispunjenu korisnim savjetima, projektima i predivnim fotografijama koji će biti nepresušan izvor inspiracije. Podijeljena po mjesecima u godini i poglavljima poticajnih naziva Live, Do i Make, ova knjiga ponudit će vam drugi pogled na male stvari i naučiti vas kako da ih pretvorite u velike i uzbudljive stvari koje će usrećiti ljude oko vas i vas same.

7 navika uspješnih ljudi, Stephen R.Covey

Autor Stephen Covey otkriva dobro skrivane navike uspješnih ljudi. Knjiga je godinama nakon prvog izdanja i dalje bestseller iz jednog jedinog razloga – Covey ignorira popularnu psihologiju i fokusira se na uvijek važne principe poštovanja, integriteta, iskrenosti i ljudskog dostojanstva.

Jedan od najboljih vodiča prema uspjehu inspirira čitatelje i više od 30 godina nakon što je izdan.

Mentalni sklop, Carol S. Dweck

Nakon desetljeća istraživanja, psihologinja sa Sveučilišta Stanford otkrila je jednostavnu, ali revolucionarnu formulu uspjeha – ona se krije u mentalnom sklopu. U ovoj briljantnoj knjizi Carol opisuje kako je uspjeh u školi, poslu, sportu, umjetnosti i gotovo svim područjima ljudskog života pod utjecajem našeg viđenja vlastitih talenata i sposobnosti. Osobe sa statičnim mentalnim sklopom, odnosno one koje vjeruju da su naši talenti i sposobnosti ne mogu promijeniti, imaju manje šanse za uspjeh nego osobe koje vjeruju da se naše sposobnosti mogu razviti.

Ova knjiga će vas potaknuti da razmislite što vas sprječava da ostvarite zacrtane ciljeve.