Marketing X Business

Porsche Design predstavlja svoje najnovije remek-djelo: Porsche Design Woman Ruby

Š.M.

porsche-design.com

Porsche Design Woman Ruby miris nastavak je slavne priče o uspjehu. Nakon niza prezentacija sa svojim muškim parfemima, Porsche Design se upustio u carstvo ženskih parfema 2019. godine, lansirajući zadivljujući Porsche Woman by Porsche Design. Svijet mirisa je zatim uveden u intenzivnu privlačnost Porsche Design Woman Black 2020. godine, nakon čega je uslijedio delikatan Porsche Design Woman Satin. Ove godine, novo poglavlje otvara se sa Porsche Design Woman Ruby, mirisom koji pomjera granice parfimerije prihvatajući održivost i inkorporirajući luksuz i ženstvenost.

Ovaj četvrti dodatak legendarnoj Porsche Design liniji mirisa prikazuje suštinu žene koja prihvata životne izazove sa samopouzdanjem i gracioznošću, spajajući moć i emociju u svakom aspektu svog bića. Sa harmoničnim spojem modernosti i bezvremenosti, ovaj miris je proslava savremene žene – snažne i senzualno primamljive.

Maja Lernu, vizionarka i tvorac mirisa Porsche Design Woman Ruby, crpila je inspiraciju iz slike snažne, nezavisne žene koja uživa u sjaju spokojnog zalaska sunca. Miris se otvara naletom sunčanog bergamota i mandarine, čije citrusne note razigrano plešu u vazduhu. Ove gornje note su prepletene sa elegantnom i svježom cvjetnom esencijom božura, predstavljajući pozornicu za zadivljujuće mirisno putovanje.

porsche-design.com

Kako se miris razvija, gorko ulje smilja i badema stvaraju puderasto-cvjetni zagrljaj, dok cvijet narandže daje dašak senzualne slatkoće. Ova opojna simfonija nota zasnovana je na bazi sandalovine, dajući toplu i privlačnu suštinu mirisa. Ali magija se tu ne zaustavlja – note vanilije i badema daju koketnu razigranost, kulminirajući mirisom koji budi čula i ostavlja neizbrisiv trag.

Porsche Design Woman Ruby nije samo svjedočanstvo umjetnosti, već i trijumf svjesnog stvaranja i postojanja.

Njen eliptični oblik odaje počast legendarnim Porsche 911 bočnim retrovizorima, spajajući eleganciju sa praktičnošću.

Boja bočice je posveta ekstravaganciji, blistajući u bogatoj rubin nijansi koja dočarava luksuz i privlačnost.

Počevši od septembra 2023. Porsche Design Woman Ruby će biti dostupan u svim Porsche Design prodavnicama kao i na zvaničnoj stranici porsche-design.com.