Marketing X Business

Armani predstavio kolekciju za muškarce: Nova elegancija za zimu 2023/2024

Š.M.

FOTO: Armani

Giorgio Armani kolekcija za jesen-zimu 2023. godine spaja klasičnu eleganciju i savremeni izgled…

Nova sezonska ponuda nastaje iz neutralne palete boja uz bogatu teksturu, savršeno izrađenu u komadima poput sakoa od čiste vune sa jednim kopčanjem – tkanine koje odražavaju krojačku tradiciju i suštinu ove kolekcije.

foto: Armani

Nova sezona je prisutna na prvi pogled putem kataloga sa modelima Markom Vanderluom Jr., Gabrijelom Fronterom, Habibom Masovicom, između ostalih. Elegancija i raznovrsnost prožimaju kolekciju, sa ponudama poput pantalona od čiste vune, svilenih kravata sa žakardnim uzorkom i luksuznih baršunastih jakni.

Foto: Armani

Jakna od ovčje kože sa pepeljastim printom u “houndstooth” dezenu spaja divnu teksturu i svevremensi dizajn, dok svilena majica, džemperi sa žakardnim uzorkom i vojničke pantalone od čiste vune pružaju opušteniju, ali sofisticiranu estetiku. Antilop čizme do članaka, kožne čizme i cipele na pertlanje od kože predstavljaju savršene finiše ove linije i sigurno neizbježni odjevni komad ove sezone.

Sveukupno, Giorgio Armani kolekcija za jesen-zimu 2023 nas podsjeća na posvećenost brenda klasičnoj estetici uz inkorporiranje modernog stava. Elegancija je sveprisutna za Armanijevog muškarca, sa komadima koji variraju od svilene košulje regularnog kroja te vunenih i kašmir pantalona do dvostrukih kašmir jakni i čizama od jelenje kože.

foto: Armani