Marketing X Business

AT-Patch: Vaš partner za praćenje zdravlja srca

Marx.ba

(Foto: Medit)

Predstavljamo vam AT-Patch, revolucionarni holter EKG uređaj koji može promijeniti način na koji pratite zdravlje Vašeg srca. Ovaj inovativni uređaj omogućava kontinuirano praćenje srčanog ritma do 14 dana, pružajući precizne podatke koji mogu pomoći u otkrivanju i praćenju srčanih problema. Dosadašnji uređaji su se mogli koristiti maksimalno 2 dana.

Zašto je AT-Patch idealan za Vas?

Kontinuirano praćenje srca: AT-Patch omogućava dugotrajno praćenje Vašeg srčanog ritma, što može pomoći Vašem ljekaru da preciznije dijagnostikuje eventualne probleme i prilagodi Vašu terapiju na najbolji način.

Jednostavan za korištenje: Ovaj uređaj je ultramali i ultralagani, što znači da ga možete nositi bez ikakvog ometanja u vašim svakodnevnim aktivnostima. Također, AT-Patch je vodootporan, tako da ga možete nositi čak i dok se tuširate.

Napredna detekcija aritmija: Zahvaljujući naprednim algoritmima, AT-Patch može efikasno detektirati i klasificirati razne tipove srčanih aritmija, što vam omogućava da dobijete detaljne informacije o stanju Vašeg srca.

Jednostavna digitalna integracija: AT-Patch se lako povezuje s AT-Note smartphone aplikacijom, omogućavajući vam da brzo i jednostavno pregledate podatke o Vašem srcu. Vaš ljekar će koristiti specijalizirani softver koji pomoću umjetne inteligencije analizira podatke i izrađuje detaljan izvještaj.

Jednokratna upotreba: Nakon što završite s praćenjem, uređaj se jednostavno vraća ljekaru koji prebacuje podatke na računar i izrađuje izvještaj. AT-Patch je dizajniran za jednokratnu upotrebu, što osigurava vašu higijenu i sigurnost.

Kako AT-Patch može pomoći Vama?

Korištenjem AT-Patch-a možete značajno poboljšati kontrolu nad svojim srčanim zdravljem. Kontinuirano praćenje omogućava Vašem ljekaru da precizno prati stanje Vašeg srca i pravovremeno reagira na eventualne probleme. Ovaj uređaj je udoban i nenametljiv, tako da ga možete nositi bez ometanja Vašeg svakodnevnog života.

Pridružite se revoluciji u praćenju zdravlja srca

Ne čekajte da se problemi sa srcem pojave. Budite proaktivni i preuzmite kontrolu nad svojim zdravljem s AT-Patch-om. Kontaktirajte nas za više informacija i saznajte kako možete koristiti AT-Patch za praćenje Vašeg srčanog zdravlja. Kompanija medIT je ekskluzivni distributer ATsens uređaja za Bosnu i Hercegovinu, Srbiju i Crnu Goru.
Kontakt: [email protected]

Otkrijte novi nivo brige o srcu s AT-Patch-om. Vaše srce zaslužuje najbolju moguću zdravstvenu brigu!

Povezani članci