Marketing X Business

Forum Routes Europe: Predstavnici bh. aerodroma i turističkog sektora traže nove prilike

N. D.

(Foto: Aerodrom Sarajevo)

Predstavnici aviokompanija i aerodroma učestvuju na godišnjem forumu za razvoj Routes Europe koji se održava u Arhusu u Danskoj koji traje do sutra.

Preko 320 organizacija, uključujući avio kompanije, aerodrome i turističke vlasti, prisustvuje događaju kako bi se uključili u razgovore o pregovorima o pokretanje novih ruta ili proširenje postojećih usluga.

Ove godine na događaju učestvuju više kompanija ioz regiona, ameđu njima su i predstavnici aerodroma u Sarajevu, Tuzli i Mostaru, kao kao i Ministarstva privrede Kantona Sarajevo, a jasno je da su vidjeli priliku za nove konekcije i predstavljanje na međunarodnom tržištu.

– Kao vodeći događaj u oblasti avijacije u regionu, koji ujedinjuje visoke stručnjake iz industrije iz avio kompanija, aerodroma i destinacija, Routes Europe 2024 će vam pružiti efikasnu platformu za izgradnju odnosa visoke vrijednosti sa kvalifikovanom publikom donosilaca odluka o razvoju ruta iz cijelog regiona i šire. Razvijte svoju strategiju, steknite ekskluzivni uvid i razgovarajte o novim tržišnim prilikama sa ljudima koji odlučuju kuda lete avioni u regionu, sve pod jednim krovom u Routes Europe, poručio je organizator.

Povezani članci