Marketing X Business

Honor Magic6 Pro prvi je pametni telefon kojem je DXOMARK dodijelio pet zlatnih oznaka

Marx.ba

(Izvor: Honor)

Honor Magic6 Pro prvi je pametni telefon kojem je DXOMARK dodijelio pet zlatnih oznaka 2024., a ističe se u svim segmentima sa svojom superiornom zadnjom kamerom i kamerom za selfie, impresivnim audio iskustvom, živopisnim zaslonom i dugotrajnom baterijom.

Stražnja i selfie kamere: Podižući mobilnu fotografiju na novu razinu, Honor Magic6 Pro dobio je zlatnu oznaku i za zadnju i za selfie kameru. Sofisticirani AI slikovni sistem uređaja koji sadrži prednju kameru visoke rezolucije i snažne zadnje kamere, osigurava zadivljujuće fotografije i videozapise u različitim uvjetima.

Audio majstorstvo: S ocjenom 155 u DXOMARK audio testu, Honor Magic6 Pro ima izvanredne audio performanse. Bilo za reprodukciju ili snimanje, uređaj pruža bogato i impresivno iskustvo zvuka, pokazujući predanost Honora u pružanju vrhunske kvalitete zvuka.

Briljantnost zaslona: OLED zaslon Honora Magic6 Pro, koji odlikuju rezolucija od 1280 x 2800 piksela i brzina osvježavanja od 120 Hz, dobio je najbolju ocjenu 157 u DXOMARK testu zaslona. Ovo naglašava briljantne mogućnosti prikaza uređaja, nudeći korisnicima sveobuhvatno i izvrsno iskustvo gledanja.

Neusporedivo trajanje baterije: Vodeći na ljestvici baterija s najvišim rezultatom od 157, Honor Magic6 Pro opremljen je velikom baterijom od 5600 mAh koja pruža više od tri i po dana autonomije pri umjerenom korištenju. Rijetkost je u industriji da ultra-premium uređaj postigne ovu vrhunsku izvedbu baterije. Uređaj pokazuje impresivna poboljšanja u autonomiji i punjenju, što ga čini izvrsnim izborom za korisnike koji traže dugotrajnu bateriju.

Povezani članci