Marketing X Business

Kompanija Peštan na Sajmu građevinarstva u Beogradu: Još jednom pomjerili granice

N. D.

(Foto: SEEBBE)

Kompanija Peštan čije je sjedište za Bosnu i Hercegovinu u Laktašima ponovo se predstavila na Sajmu građevinarstva SEEBBE 2024 u Beogradu. Kompanija Peštan BiH na čijem je čelu generalni direktor dipl. oec. Dragan Knežević, u stalnom je rastu, a po mišljenju struke i posjetilaca još jednom je u Beogradu pomjerila granice i pokazala da je spremna i za najveća ostvarenja.

Organizatori sajma i stručni žiri dodijelili su firmi Peštan Specijalno priznanje za eksponat sistema PP šahtova “Impruva” za odvodnju fekalnih i oborinskih voda, a posjetioce su najviše zainteresovali eksponati atraktivnih kupatilskih kolekcija iz Fluenta i Confluo dijela asortimana.

– Tradicionalno i ove godine predstavili smo se na sajmu građevinarstva u Beogradu. Na već poznatom mjestu, u hali 4, ovog puta na skoro 300 m2 prostora prezentovali smo dijelove postojećeg proizvodnog asortimana sa fokusom na novitete iz asortimana cijevnih i kupatilskih rješenja. Kao i prethodnih godina iskoristili smo ovu sjajnu priliku da se sretnemo sa poslovnim saradnicima te ugostili par hiljada posjetilaca u Peštan Cafeu gdje smo razmjenjivali iskustva i nove, potencijalne, mogućnosti za saradnju, poručili su iz kompanije.

Inače, kompanija Peštan je 1998. godine osnovala predstavništvo u Bosni i Hercegovini koje se bavi prodajom i distribucijom cijevnih i kupatilskih rješenja. Sjedište preduzeća nalazi se Laktašima. Predstavništvo posjeduje tri skladišne hale površine od po 1.600 m², a u upravnoj zgradi od 9.000 m² nalazi se i izložbeni salon, odnosno galerija svih Peštanovih proizvoda.

Na teritoriji Bosne i Hercegovine preduzeće ima tri distributivna centra i to u Banja Luci, Istočnom Sarajevu i Brčkom. Dobro pozicionirani prodajno-distributivni centri omogućavaju snabdijevanje bilo kojeg prodajnog mjesta u kratkom roku, i samim tim preduzeće uspijeva efikasno ispuniti svestrane zahtjeve svojih klijenata.

Tim čini 60 zaposlenih, obučenih i organizovanih u skladu sa principima modernog poslovanja.

Na linku možete vidjeti sve fotografije:  SEEBBE 2024


Povezani članci