Marketing X Business

Marx.ba na Porsche Experience 2024: Utrkuju se među sobom ko će ostaviti bolji utisak

N. D.

(Foto: Porsche)

Porsche BH je jučer u saradnji sa AG iz Štutgarta organizirao još jedan Posrche Experience s posebnom flotom svojih automobila posjetio Bosnu i Hercegovinu.

U pitanju je jedinstveni događaj koji se tradicionalno organizuje svake godine sa ciljem da predstavi proizvodni portfolio proizvođača iz Štutgarta u uslovima realne vožnje i omogući novinarima da u punoj mjeri dožive performanse i kvalitet Porsche automobila.

Ovog puta je ruta bila od Sarajeva ka Mostaru i Buni, a na tom putu, kao i u povratku, novinari su imali priliku osjetiti čari svega što trenutno Porsche nudi. A ništa novo nije reći da smo se još jednom mogli uvjeriti u vrhunski luksuz, performase i kvalitet najnovijih Posrceh modela, kako na lokalnim cestama, autoputu ili pak na poligonu.

Reklo bi se da su modeli takvi tako da se utrkuju jedan s drugim – ko će više ponuditi i ko će ostaviti jači utisak. A sigurno ravnodušnim sigurno nisu ostavili nikoga, a gotovo je iluzorno govoriti o ponašanju modela na putu za Mostara i nazad, svoj opremi u automobilima, pomoći vozaču i drugim karakteristikama. Tražite li automobile koji “imaju sve”, adresa je poznata – Porsche.

Možda je uz fotografije najbolje reći istinu – jedinstveno iskustvo.

Dodajmo i to da je ove godine na raspolaganju bilo šest mnodela : 718 Boxter S, 911 Targa 4, 911 Turbo S, Taycan Turbo Cross Turismo, Macan S i Cayenne Turbo GT E-Hybrid Coupe.

Povezani članci