Marketing X Business

Ovo je nova boja iPhonea 16 Pro Max: Hoće li stvoriti trend

Marx.ba

(Foto: X)

Vijesti i nagađanja o nadolazećoj seriji iPhone 16 šire se poput bujice, pokrećući rasprave i iščekivanje. Najnovije vijesti se tiču boja kućišta. Prema poznatom analitičaru Ming-Chi Kuou, koji je vijest objavio na Twitteru, očekuje se da će nova linija boja serije iPhone 16 Pro uključivati crnu, bijelu/srebrnu, klasični prirodni titan i novu boju ružičastog titana (Rose Titanium) koja će zamijeniti postojeći plavi titan (Titanium Blue).

To će nesumnjivo privući pažnju mlađih potrošača, pogotovo u današnjem dobu personalizirane i moderne potrošnje, gdje su raznolikost i jedinstvenost boja postale važan faktor u konkurentnosti proizvoda.

Za standardne iPhone 16 i iPhone 16 Plus, Kuo spominje crnu, zelenu, ružičastu, plavu i bijelu boju. Glavna promjena je bijela boja, koja će zamijeniti žutu boju na iPhonu 15 i iPhonu 15 Plus. Sve ove boje zadržavaju klasične elemente, ali imaju i svoje osobine, ne samo da zadovoljavaju individualne potrebe različitih potrošača, već i odražavaju Appleov dubok uvid u raznolikost tržišta.

Potrošači se oduševljavaju i drugim poboljšanjima u seriji iPhone 16. Navodi se da će dizajn iPhonea 16 u biti nastaviti dosadašnji stil, ali da će dijagonala zaslona u manjem Pro modelu narasti na 6,3 inča, dok će verzija iPhone 16 Pro Max dobiti 6,9-inčni zaslon.

Povezani članci