Marketing X Business

Predstavljamo vam AT-Patch: Revolucionarno rješenje u kardiološkom monitoringu

Marx.ba

(Foto: Medit)

U svijetu gdje se tehnologija i medicina neprestano razvijaju, AT-Patch predstavlja iskorak u praćenju srčanog ritma. Ovaj inovativni uređaj, odobren od strane FDA, omogućava kontinuirano EKG praćenje, do 14 dana, čime se postavlja nova paradigma u detekciji aritmija i drugih srčanih anomalija.

Zašto AT-Patch?

Kontinuirano EKG praćenje: AT-Patch nudi rješenje za duže vremenske periode (do 14 dana), što omogućava precizniju dijagnozu.

Jednostavnost upotrebe: Ultra mali i ultra lagani uređaj je diizajniran da bude nenametljiv i udoban za nošenje, AT-Patch ne ometa svakodnevne aktivnosti pacijenta. At-Patch je vodootporan te pacijentu omogućava tuširanje.

Detekcija širokog spektra aritmija: Zahvaljujući naprednim algoritmima za analizu, AT-Patch efikasno detektuje i klasificira razne tipove aritmija.

Digitalna integracija: Uređaj se lako povezuje s AT-Note smartphone aplikacijom, čime korisniku omogućava praćenje rada srca.

Jednokratna upotreba: Nakon monitoringa uređaj se donosi ljekaru, koji uz pomoć posebnog USB kabla prebacuje snimljenje podatke na računar, a instlairani softver ih obrađuje i izrađuje izvještaj.

Pridružite se zdravstvenoj revoluciji

Odlučite se za AT-Patch i budite dio nove ere u kardiološkom monitoringu. Kontaktirajte nas za više informacija i saznajte kako možete integrirati AT-Patch u vašu kliničku praksu. Komanija medIT je ekskluzivni distributer ATsens uređaja za BiH, Srbiju i Crnu Goru.
[email protected]

Povezani članci