Marketing X Business

WOMAN.COMM OF THE 2024 YEAR NAGRADE: Sada za cijelu Adriatic regiju

Marx.ba/Woman.comm

(Foto: Woman.Comm)

Sa zadovoljstvom objavljujemo da Woman.Comm Club otvara prijave za treće po redu WOMAN.COMM OF THE YEAR nagrađivanje! Ove godine uvodimo veliku novost – natječaj se širi na cijelu Adriatic regiju. Do sada su mogle biti nominirane žene samo iz Bosne i Hercegovine, a sada očekujemo i prijave iz Hrvatske, Srbije, Makedonije, Crne Gore i Slovenije, poručili su iz Woman.Comm Cluba.

WOMAN.COMM OF THE YEAR je nagrada kojom Woman.Comm Club želi promovirati profesionalne uzore, slaviti njihov uspjeh, ali i doprinijeti razvoju komunikacijske industrije u Adriatic regiji. Na završnoj svečanosti 15.10.2024. u Vijećnici u Sarajevu, proglasit će WOMAN.COMM OF THE YEAR u svim kategorijama.

Prijave mogu podnijeti isključivo članice Woman.Comm Cluba. Nominirati se mogu žene koje rade u komunikacijskoj industriji u regiji (agencije, marketing i PR odjeli kompanija te mediji).

Nominacije su moguće u sljedećim kategorijama:

WOMAN.COMM OF THE YEAR – MARKETING STAR – Priznanje za uspješno upravljanje marketinškim komunikacijama kompanije/brenda s posebnim doprinosom unaprjeđenju poslovanja kompanije i položaja brenda na tržištu.
WOMAN.COMM OF THE YEAR – PR STAR – Priznanje za uspješno eksterno komuniciranje korporativnih vrijednosti kompanije/brenda.
WOMAN.COMM OF THE YEAR – MEDIA STAR – Priznanje za značajan doprinos razvoju medijske industrije u BiH.
WOMAN.COMM OF THE YEAR – AGENCY STAR – Priznanje za značajan doprinos u razvoju komunikacijske i kreativne industrije u BiH.
WOMAN.COMM OF THE YEAR – RISING STAR – Priznanje mladoj i talentiranoj ženi radi u oblasti marketinga, komunikacija i medija.

WOMAN.COMM OF THE YEAR – EMPLOYER BRANDING STAR – Priznanje za uspješno provođenje employer branding kampanja, koje su doprinijele većoj vidljivosti i prepoznatljivosti kompanije kao poželjnog poslodavca kod eksterne javnosti, ali i unaprjeđenju komunikacije među zaposlenima.
WOMAN.COMM OF THE YEAR – DIGITAL MARKETING STAR – Priznanje za najbolje vođenje brenda u digitalnim medijima i unaprjeđenje brend rezultata i performansi na internetu.

WOMAN.COMM OF THE YEAR – CSR STAR – Priznanje za najbolje provođenje društveno odgovornih projekata kompanije i projekata održivog poslovanja.
WOMAN.COMM OF THE YEAR – DESIGN/CREATIVE STAR – Priznanje za izuzetno kreativne stručnjakinje koje su ostvarile značajan doprinos u području dizajna i kreiranja kreativnog koncepta u komunikacijskoj i marketinškoj industriji Bosne i Hercegovine.

Posebne kategorije:

WOMAN.COMM OF THE YEAR – REGIONAL AMBASSADOR STAR – Priznanje dodjeljuje Woman.Comm Club jednoj članici prema njezinoj podršci, promoviranju Cluba putem objava i sudjelovanju u aktivnostima Cluba te promociji u zemljama regije.

WOMAN.COMM OF THE YEAR – SPECIAL STAR – Posebno priznanje za osobni doprinos razvoju struke.

Prijave se podnose isključivo elektronski na web stranici: https://womancomm.club/woman-comm-of-the-year/ . Potrebno je popuniti prijavni formular, priložiti biografiju nominirane članice, kratko pisano obrazloženje i fotografiju.

Žiri i ove godine čine poslovne žene s velikim iskustvom u komunikacijskoj industriji i prošlogodišnje dobitnice WOMAN.COMM OF THE YEAR nagrade.

Prijave traju do 30. septembra 2024. a finalistice u svim kategorijama biti će zvanično objavljene 07. oktobra 2024.

Proglašenje pobjednica bit će održano na gala svečanosti 15.10.2024. Specijalni glazbeni gosti večeri su Amira Medunjanin i Boško Jović.

Učešće na natječaju je besplatno. Ulaznica za gala večer je besplatna za finalistice, dok standardna ulaznica iznosi 150 KM + PDV. Broj mjesta je ograničen.

Za više informacija ili pitanja, molimo da nas kontaktirate na: [email protected] .

Podržite uspješne žene i doprinesite razvoju komunikacijske industrije u regiji prijavom na WOMAN.COMM OF THE YEAR 2024!

Povezani članci