Marketing X Business

Evo kako će izgledati Galaxy Buds3: Velika promjena dizajna

Marx.ba

(Foto: X)

Samsung će 10. jula, održati drugi Galaxy Unpacked ove godine. Na njemu će korejska kompanija predstaviti nekoliko novih proizvoda, među njima će biti i Galaxy Buds3. Sada saznajemo kako će izgledati ove bežične slušalice.

Samsung je Buds seriju bežičnih slušalica predstavio 2019. godine i dosadašnjih pet serija nije mijenjalo dizajn i niti jedna nije stigla sa nosačem, odnosno držačem. Međutim, to će se promijeniti ove godine.

Korejska kompanija odlučila je koristiti nosač, odnosno držač za svoje slušalice, a to nam potvrđuje dizajn maloprodajnog pakovanja ovih slušalica.

Samsung je dugo odolijevao ovakvom dizajnu, ali čini se da je uvidio da će one pružiti bolje performanse, prije svega, kada je u pitanju mikrofon. Sve dosadašnje Samsungove slušalice nisu se mogle pohvaliti baš tako dobrim performansama mikrofona, ali prelazak na dizajn sa nosačima, odnosno držačima, mogao bi to promijeniti, s obzirom na to da će mikrofoni biti bliži ustima korisnika.

Pored Galaxy Buds3, Samsung će predstaviti još nekoliko gadgeta, među kojima su i Galaxy Watch7 i Galaxy Watch Ultra.

U Evropi bi Galaxy Watch Ultra trebao koštati 699 eura u Bluetooth+Wi-Fi+4G verziji. Bit će dostupan u tri boje – Titanium Grey, Titanium Silver i Titanium White. Samsung Galaxy Watch Ultra stići će s kućištem od titanijuma.

Kada je riječ o Galaxy Watch7, on će navodno koštati 319 eura u Bluetooth i Wi-Fi verziji za veličinu od 40 mm, odnosno 349 eura za veličinu od 44 mm. Model sa LTE podrškom koštat će 369 eura (40 mm), odnosno 399 EUR (44 mm), objavio je Bajtbox.

Povezani članci