Marketing X Business

HAS SA d.o.o. otvorio novi Cash&Carry objekat u Zavidovićima: Maloprodajne robe po veleprodajnim cijenama

Marx.ba

(Foto: HAS SA)

Domaći trgovački lanac HAS SA d.o.o. otvorio je novi Cash&Carry objekat u Zavidovićima. Posao će dobiti 20 novih radnika. Novi objekat nalazi se na Ekonomiji u Zavidovićima, sa površinom od 1000 m2 zatvorenog i 3500 m2 otvorenog parking prostora.

– Nudimo sve prehrambene i neprehrambene proizvode, kućanske potrepštine, kao i odjeću, i to po posebnim cijenama sa kojima će zasigurno svi kupci biti prijatno iznenađeni. Trudili smo se da ponudimo znatno niže cijene ne samo u odnosu na konkurenciju u Bosni i Hercegovini nego i puno šire. Novitet je također da kupci u našem objektu mogu kupiti na komad svaki artikal koji se nudi u veleprodaji po veleprodajnoj cijeni”, ističu u kompaniji.

Firma HAS SA d.o.o. posluje od 2006. godine a ovo je 9. po redu maloprodajni objekat. Sa svojim prodajnim centrima firma je zastupljena u nekoliko gradova u Bosni i Hercegovini. HAS SA se bavi međunarodnom trgovinom, prodajom roba široke potrošnje, uvozom i izvozom roba, sa izgrađenom mrežom velikog broja dobavljača i kupaca, “što nam omogućava da postignemo vrhunske cijene proizvoda i širok i kvalitetan asortiman”, naglašavaju u komaniji.

Skoro 20 godina HAS SA poslije sa firmama iz regiona, EU, sa akcentom na Italiju, Mađarsku i Tursku. Osim što nudi veliki broj najpoznatijih međunarodnih brendova, u svom vlasništvu posjeduje i vlastite modne brendove “Dječji kutak”, “Modni Kutak”, te “Maxi”.

– Poslujemo sa velikim brojem domaćih i međunarodnih brendova, s tim da posebno želimo istaknuti Tork Trada, Vision, Golf Kimiya, HTS, BMC, Renesan Group – koji je ujedno jedan od najvećih svjetskih proizvođača vlažnih maramica, šampona, tečnih sapuna, vrećice za smeće, kuhinjski krpa i spužvica, koje prodajemo pod brendovima Belux, Speed i Akord, pojašnjavaju.

Firma takođe u svom sastavu posjeduje diviziju koja se bavi prodajom i razvojem mašina za metalnu industriju, robotiku i mašine za građevinu sa akcentom na pumpe za beton.

Od svog osnivanja pa do danas Firma raste i razvija se, a 2011. godine HAS SA d.o.o. proglašen je za najbrže rastuće malo preduzeće u Zeničko – dobojskom kantonu.

– Opredijeljeni smo da skupa sa našim radnicima nastavimo razvijati naše poslovanje i firmu u cjelini. U novom objektu u Zavidovićima našim kupcima želimo ponuditi nešto posebno – a to je mogućnost kupovine roba maloprodajno po veleprodajnim cijenama. Svjesni smo rasta cijena i da većina cijena proizvoda u svom dolasku do krajnjeg kupca drastično poraste. Zbog toga smo se i odlučili na ovaj korak kako bi dali doprinos jačanju kupovine moći našeg stanovništva kroz ponudu vrhunskog kvaliteta i još boljih cijena, navode u kompaniji HAS SA d.o.o. .

Povezani članci