Marketing X Business

LinkedIn testira vertikalni video feed u mobilnoj aplikaciji

Marx.ba

(Foto: LinkedIn)

LinkedIn je potvrdio da testira vertikalni video feed u mobilnoj aplikaciji.

LinkedIn se pridružuje brojnim drugim popularnim aplikacijama koje su pokrenule vertikalne video feedove kratkog formata nakon porasta popularnosti TikToka.

Značajka još nije javno objavljena, ali ju je LinkedIn potvrdio TechCrunchu, a dizajnerica proizvoda i LinkedInu Jenny Eishingdrelo, objavila je sliku zaslona aplikacije.

Novi feed koji se nalazi u navigacijskoj traci aplikacije u novoj kartici “Video”, omogućuje vam da nakon što dodirnete novi gumb Video, uđete u okomiti feed kratkih videozapisa kroz koje možete prelaziti. Možete lajkati video, ostaviti komentar ili ga podijeliti s drugima. Tvrtka nije podijelila detalje o tome kako feed određuje koje će videozapise prikazati korisnicima.

Iako ste oduvijek mogli objavljivati videozapise na LinkedInu, novi namjenski feed osmišljen je za povećanje angažmana i otkrivanja na platformi predstavljanjem malih videozapisa kroz koje ljudi mogu brzo listati, a pokazali su se izuzetno popularnim, posebice kod mlađih korisnika.

Novi feed mogao bi pružiti kreatorima sadržaja novo mjesto za dijeljenje videosadržaja i potencijalno dopiranje do više gledatelja.

Zasad još nije poznato kada bi nova značajka mogla biti lansirana svim korisnicima.

Povezani članci