Marketing X Business

Petar Ćorluka, vlasnik Violete za Marx.ba: Uradit ćemo sve iz temelja onima kojima je to najpotrebnije

N. DEMIROVIĆ

(Foto: Autoceste FBiH/Violeta)

Bosna i Hecegovina, ili bolje rečeno neki njeni dijelovi, doživjeli su kataklizmu usljed vremenskih nepogoda. Zbog ljudskih žrtava tuguje cijela Bosna i Hercegovina, ali je jasno da će nakon svega život morati biti nastavljen.

Pomoć stiže sa svih strana. Građani iz cijele BiH pomažu unesrećenim područjima, a veliki je broj i kompanija koje su donirale novac.

Obnova domova i infrastrukture će u skorom periodu biti najbitniji zadatak za područja koja su stradala, posebno jer ide zima. Jedna od kompanija koja želi na taj način pomoći je Violeta. Oni su se već uključili, kako bi vidjeli gdje usmjeriti svoju pomoć.

– Naši su ljudi na terenu i oni će procijeniti gdje je najpotrebnije i koja je obitelj najugroženija u svim stradalim mjestima i mi ćemo preuzeti obavezu i odgovornost za nekoliko obitelji da im pomognemo maksimalno u izgradnji kuće i ostalo. Šta bude najpotrebnije to ćemo uraditi. Mi ćemo im napraviti sve novo iz temelja. Naši će stručnjaci procijeniti, ali naći ćemo one kojima nema ko pomoći i kojima je to zaista najpotrebnije. Bez obzira na mjesto, nacionalnost ili bilo šta drugo, mi ćemo se bazirati na one kojima je to najbotrebnije i tu ćemo se maksimalno angažirati, rekao je Marx.ba vlasnik Violete Petar Ćorluka.