Marketing X Business

Premium Hair Care brend stigao je na tržište BiH: Upoznajte OGX!

Marx.ba

(Foto: OGX)

Uzbudljivo veče obogaćeno glamurom i inovacijama obilježilo je sinoćnji gala event kojim je OGX, vodeći brend za njegu kose, označio svoj ulazak na tržište Bosne i Hercegovine. Ovaj događaj, koji je bio mjesto susreta poznatih ličnosti, influensera i stručnjaka iz svijeta ljepote, proslavio je predstavljanje pet novih linija proizvoda koje postavljaju standarde u premium njezi kose.

Welcome OGX party je činio bogat i raznovrstan program koji je zadovoljio svačiji ukus, od muzičkog programa sa sarajevskim bendom Pandury, OGX Hair Anthem kviza, premium poklona za zvanice koji će otkriti kako svaki proizvod nosi priču o pažljivo odabranim sastojcima, stvarajući iskustvo njege koja inspiriše i osnažuje.

OGX, brend koji preporučuje 9 od 10 frizera u Sjedinjenim Američkim Državama, osnovan je od strane frizera sa strašću za kvalitetom. Od svog osnivanja, OGX se posvetio redefinisanju ljepote kroz nauku i inovacije, te je stekao povjerenje miliona širom svijeta, postavši broj 1 premium brend za njegu kose u SAD-u.

Novi proizvodi OGX-a predstavljaju spoj najkvalitetnijih i najefikasnijih sastojaka, pružajući potrošačima ne samo njegu, već i iskustvo za sva čula.

Linije proizvoda uključuju:

OGX Arganovo Ulje Maroka: Otkrijte tajnu bujnih i sjajnih frizura sa OGX Renewing + Argan Oil of Morocco linijom! Sa svakom upotrebom osjetite intenzivnu njegu i zaštitu zahvaljujući drevnoj moći arganovog ulja.

OGX Brazilski Keratin: Za sjajnu, snažnu i svilenkastu kosu, ova linija predstavlja savršen spoj kokosovog ulja i keratinskih proteina, kreirana posebno za suhu i neposlušnu kosu.

OGX Kokosovo Čudo Ulje: Pružite vašoj kosi dnevnu dozu hidratacije sa OGX Coconut Miracle Oil linijom, obogaćenom kokosovim uljem za mekoću i sjaj.

OGX Biotin Kolagen: Za gušću, zdraviju i voluminozniju kosu, ova linija sadrži moćnu mješavinu vitamina B7, biotina, kolagena i proteina pšenice koji jačaju i obnavljaju vašu kosu.

OGX Keratin Ulje: S posebnom formulom koja sadrži hidrolizovani keratin i arganovo ulje, ova linija je dizajnirana da popravlja, hidrira i štiti kosu, pružajući joj elastičnost i sjaj.

Ovaj gala event ne samo da je proslavio dolazak OGX-a na tržište Bosne i Hercegovine, već je naglasio posvećenost brenda izvrsnosti i inovacijama. OGX nastavlja da postavlja standarde u njezi kose, pružajući luksuzne proizvode kreirane sa visokokvalitetnim sastojcima kako bi unaprijedio prirodnu ljepotu svakog korisnika.

Povezani članci