Marketing X Business

Rentcars platforma: Pomaže rezervirati automobil za iznajmljivanje u BiH i više od 160 zemalja

Marx.ba

(Foto: Društvene mreže)

Premda većina kompanija za iznajmljivanje automobila obično nude i vlastite mobilne aplikacije putem koje je moguće rezervirati i unajmiti željeni automobil, postoje i servisi koji omogućuju da se na jednostavan način pretraži više takvih kompanija te se pronađe automobil za najam.

Rentcars je upravo takva aplikacija koja je dostupna u više od 160 zemalja širom svijeta, a i u BiH te omogućuje pretraživanje više od 200 kompanija za najam automobila te na taj način pomaže pronaći najpovoljniju i najprikladniju ponudu, uz mogućnost biranja vrste vozila koje se želi unajmiti.

Slično kao što je to kod popularnih rješenja za traženje povoljnoga smještaja, Rentcars omogućuje da se jednostavno unese period za koji se želi koristiti najam automobila, odredi mjesto preuzimanja i vraćanja vozila, vlastita lokacija (aplikacija će je sama detektirati ako joj se to dozvoli), a onda će se na pregled dobiti dostupna vozila za navedeni period iz različitih kompanija.

Zgodno je to što je dobiveni pregled moguće filtrirati prema raznim parametrima te tako lakše pronaći željeno vozilo, a jednom kada je to učinjeno, moguće ga je rezervirati. Dakako tu je i čitav niz drugih dostupnih opcija, detalja, čak i nekih specifičnih pogodnosti, pa aplikaciju vrijedi probati.

Osim toga, ako se čak i ne odluči koristiti sam Rentcars za rezervaciju vozila, nego će se to u konačnici učiniti direktno od komapnije koja vozilo stvarno daje u najam, može poslužiti kao praktično rješenje da se lako usporede cijene i tako se pronađe najpovoljnija opcija, piše Bug.

Povezani članci