Marketing X Business

Sve Burger King lokacije u BiH od sada dostupne na aplikaciji Glovo!

Marx.ba

(Foto: Glovo)

Glovo, višekategorijska platforma koja kupcima omogućava pristup raznim vrstama proizvoda i jela na zahtjev, najavljuje partnerstvo sa Burger Kingom, jednim od najvećih svjetskih brendova restorana.

Ljubitelji burgera u Sarajevu i Mostaru sada mogu uživati u omiljenim jelima iz udobnosti svojih domova bez čekanja u redovima.

Bez obzira da li ste ljubitelj klasičnih Whoppersa, hrskavog krompira ili ukusnih pilećih nugetts-a, sada ih sve možete naručiti jednim klikom i dobiti ih na svojim vratima najkasnije u roku od 35 minuta.

– Sa zadovoljstvom najavljujemo dolazak Burger Kinga na platformu Glovo. Naš cilj je da našim korisnicima omogućimo pristup omiljenim jelima na najlakši mogući način, a partnerstvo sa Burger Kingom je veliki korak u tom smjeru, rekao je Stefano Anselmi, generalni direktor Glovo za Bosnu i Hercegovinu.

Burger King meni u aplikaciji Glovo ni po čemu se neće razlikovati od menija restorana, a i cijene u aplikaciji će također biti identične.

– Ovo partnerstvo sa Glovom omogućava nam da naše proizvode približimo još većem broju kupaca. Želimo da svi naši fanovi u Sarajevu i Mostaru mogu uživati u okusima Burger Kinga kad god požele, bez obzira gdje se nalaze, poručili su iz Burger King tima.

Da biste iskusili sve ove pogodnosti, jednostavno preuzmite aplikaciju Glovo, pronađite Burger King u ponudi i naručite svoje omiljeno jelo. Uživajte u vrhunskom ukusu Burger Kinga i iskoristite sve prednosti koje vam Glovo donosi.

Burger – jedan od najpopularnijih proizvoda u aplikaciji Glovo

Koje god bili rase, vjere, nacije, spola, zanimanja… postoji opšte mišljenje o jednom – da je burger vjerovatno najpopularniji gastronomski izum na svijetu.

Stoga ne čudi da je to omiljeni proizvod i među korisnicima Glovo aplikacije u BiH. Međunarodni dan burgera obilježava se u cijelom svijetu 28. maja, a ovom prilikom Glovo otkriva da su korisnici u Bosni i Hercegovini u proteklih 12 mjeseci u prosjeku naručivali 600 burgera dnevno.

Povezani članci