Marketing X Business

Novi Land Cruiser uskoro u BiH

Marx.ba

(Foto: Toyota)

Toyota Land Cruiser 250, model koji je u više od 70 godina izgradio reputaciju zbog svoje snage, pouzdanosti i sposobnosti da se nosi s najtežim uvjetima u svim dijelovima svijeta, uskoro u potpuno novom izdanju dolazi i u BiH. Online rezervacija je većmoguća posredstvom web stranice Toyota.ba

Klasična silueta Land Cruisera upućuje na linije ranih modela s dugim poklopcem motora, uspravnim vjetrobranskim staklom, kratkim prednjim prevjesom. Oblik i konstrukcija su dizajnirani da se nose s teškim uvjetima i da ih je lako zamijeniti ukoliko dođe do oštećenja.

Proporcije su vjerne dizajnerskom naslijeđu Land Cruisera s uskom kabinom u obliku kutije kako bi se dobili i unutarnji prostor i udobnost.

Prioritet dizajna bio je pružiti vozaču najbolji pogled ispred i sa strane. Dužina automobila je 4925 mm, širina 1980 mm i visina 1935 mm, a međuosovinski razmak je 2850 mm.

Novi Land Cruiser predstavlja se s 2.8-litrenim turbodizelskim motorom, koji je redizajniran za poboljšanje voznih karakteristika i bolju ravnotežu učinkovitosti potrošnje goriva i performansi.

Maksimalna snaga je 204 KS/150 kW pri 3.000 o/min i usklađena je s novim automatskim mjenjačem s osam stupnjeva prijenosa Direct Shift. Maksimalni okretni moment je 500 Nm, a snaga za vuču tereta do 3500 kg.

Povezani članci