Marketing X Business

Pametni prsten FutureGo prati san i zdravlje, a nudi i funkcije poput prebacivanja slajdova

Marx.ba

(Izvor: HiFuture)

Iako je HiFuture poznat po svojim bežičnim slušalicama i općenito audio proizvodima, ukoračili su i u svijet pametnih satova te prstena. Tu je njihov pametni prsten FutureRing.

Prije svega, treba reći da pametni prstenovi predstavljaju inovativni skok u svijetu nosive tehnologije, kombinirajući funkcionalnost i diskretnost u jednom, najčešće elegantnom paketu. Kad ih se uspoređuje s tradicionalnim pametnim satima, pametni prstenovi prednjače u svojoj diskretnosti i minimalističkom dizajnu, što ih čini idealnim za one koji preferiraju suptilniji pristup nosivoj tehnologiji.

FutureRing predstavlja upravo to. Riječ je o pametnom prstenu minimalističkog dizajna koji se može kupiti u srebrno-crnoj kombinaciji te u nekoliko različitih veličina. Izrađen je od nano keramike i nehrđajućeg čelika, što ga čini izdržljivim i otpornim na ogrebotine. Ukupnoj otpornosti svakako pridodaje i činjenica da je vodootporan i do 50 metara.

FutureRing 📷 Foto: HiFuture

Što se, pak, tiče samih funkcija ovog pametnog prstena, FutureRing može pratiti otkucaje srce, udio kisika u krvi te mjeriti tjelesnu temperaturu. Izuzev funkcija praćenja zdravlja, tu je i mogućnost praćenja sna te praćenja vježbanja. Prsten se spaja s kompanijinom aplikacijom SmartLife, gdje su, na koncu, dostupni i svi podaci te analize.

Osim toga, FutureRing također ima prostor osjetljiv na dodir pomoću kojeg korisnici mogu obavljati pojedine radnje. Tako je, primjerice, određenim pokretima prsta moguće pauzirati muziku ili video, okretati stranice e-knjige, prebacivati slajdove u prezentaciji i slično.

Prsten nudi autonomiju od 7 dana, a cijena mu je oko 150 eura.

Premium

Pretplati se!

9.99

KM

Premium mjesečna pretplata MARX Marketing X Business, poslovni portal za uspješnog poslovnog čovjeka!

Partneri

Povezani članci